lu.se

Företagsekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Ekonomidagen i Lund 2020

Föreläsning

Varmt välkommen till en fullspäckad dag med föreläsningar och samtal på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Årets tema: Morgondagens ledarskap – utmaningar och perspektiv.

Den 26 mars är det dags för den andra Ekonomidagen i Lund. Då ställer vi frågor om ledarskap i värld under förändring. Vilka krav ställer vi på framtidens ledare? Hur leda i en ombytlig organisation? Hur påverkas vi av ny teknik och nya möjligheter att organisera sig?

Medverkar gör bland andra:

  • Nadja Sörgärde, universitetslektor i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan. Pratar om morgondagens ledarskap – hur, vad, varför?
  • Roberg Holmberg, universitetslektor och prefekt vid institutionen för psykologi vid Lunds universitet. Pratar om ledarskap mellan dröm och vardag – då, nu, och i framtiden.
  • Robin Teigland, professor på institutionen för teknikens ekonomi och organisation vid Chalmers tekniska högskola. Pratar om nya krav på ledaren under nästa industriella revolution.

Erfarne vd:n och författaren Pontus Bodelsson leder och modererar dagen.

Alla som är intresserade av ledarskap och organisation är hjärtligt välkomna. Fri entré.

Anmäl dig via formuläret här

Tider och innehåll är preliminära. Med reservation för ändringar.

Familjen Jan Söderbergs pris i ekonomi

Ekonomidagen anordnas med anledning av att Ekonomihögskolan dagen innan delar ut 2020 års upplaga av Jan Söderberg Family Prize in Economics and Management till en forskare inom ekonomi och management.

Läs mer om priset här

 
26 mars 2020
08:30–12:30

Lokal

Crafoordsalen
Holger Crafoords Ekonomicentrum EC1
Tycho Brahes väg 1
223 63 Lund

Kontakt

Therese Lachmann

therese.lachmann@ehl.lu.se

Telefon: 046-222 32 62