Kompetensutveckling inom handeln: Möjligheter och utmaningar

Workshop

Hur ser butikschefers lärande ut? Hur kan organisationen stödja deras lärande? Hur ser kraven från dagens kunder ut och hur kan personalen hantera dessa? Och hur ser möjligheterna till kompetensutveckling ut för butikspersonal? Dessa frågor adresseras i en digital workshop om kompetensutveckling inom handel den 26:e januari 2022.

Photo by Dmitry Ratushny on Unsplash

Vid workshopen kommer vi att presentera resultat från pågående forskningsprojekt vid Centrum för handelsforskning.

Pernilla Derwik och Daniel Hellström kommer att presentera resultat från ett pågående forskningsprojekt med fokus på hur informellt lärande går till i praktiken. De kommer att fokusera på följande frågor: Hur ser butikschefers lärande ut? Hur kan organisationen stödja deras lärande?

Kristina Bäckström och Ulf Johansson är i slutfasen av ett projekt om personalens roll i servicemötet. Vid mötet kommer Kristina att berätta om projektet och rikta fokus mot frågor så som: Hur ser kraven från dagens kunder ut och hur kan personalen hantera dessa? Hur ser möjligheterna till kompetensutveckling ut för butikspersonal?

Katarina Stark, Frida Jarlbäck och Rickard Börjel från Systembolaget kommer också att delta och visa på hur Systembolaget jobbar med dessa frågor.

Datum: onsdag 26:e januari
Plats: Online (anmäl dig för att få länken)

Anmäl dig här!

26 januari 2022

Lokal

This is an online meeting.

Ulf Johansson

ulf.johansson@fek.lu.se