lu.se

Företagsekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Tentamensexpedition

Du hittar Företagsekonomiska institutionens tentaexpedition på balkongen ovanför Ljusgården i EC1. Expeditionen samordnas med institutionerna i nationalekonomi och informatik.

Hämta ut tentamen

För att hämta ut din tentamen krävs legitimation (körkort/ID-kort/LU-kort) och underskrift på försättsbladet. Du kan även hämta ut tentamen åt en annan student men då krävs en fullmakt samt bådas legitimation.

Anmälan till tentamen

Är du registrerad på kursen för första gången är du automatiskt medräknad till ordinarie tentamen och till första omtentamenstillfället. Du behöver då inte anmäla dig.

Om du ska skriva en omtentamen för andra gången eller om du är omregistrerad ska du skicka en anmälan via e-mail. Detta ska ske senast en vecka innan tentamensdatum och anmälan ska innehålla kurskod, ditt namn och ditt personnummer. Anmälan görs till ansvarig kursadministratör som du hittar på din kurshemsida i Live@Lund eller i informationen om FEKs utbildningadministration.

Tidigare tentor

Visste du att du kan få gamla tentor att öva på? De finns att hämta gratis i källaren i EC1 (under receptionen).
 

Kontakta Tomas Sjö för mer information och vid ev. frågor.

Kontakt

Tomas Sjö
Ansvarig för tentamensexpeditionen 

Tel.046-222 46 47 
Rum: EC1:237, vid balkongen ovanför Ljusgården i EC1
fekexp@fek.lu.se

öppettider

Ordinarie öppettider expeditionen:
Mån-Fre 10.30-12.30

Vi har ej möjlighet att svara i telefon under öppettiderna. Övriga tider är du välkommen att ringa på tel 046-222 46 47 eller maila till fekexp@fek.lu.se

Expeditionen har även en fysisk brevlåda utanför ingången till administrationens korridor, på andra våningen i EC1.  

Tentamensanmälan och regler