lu.se

Företagsekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Vill du jobba extra som SI-mentor?

Vill du jobba extra några timmar i veckan under höstterminen? Vill du utveckla dina ledaregenskaper? Vill du hjälpa andra att lyckas med sina studier? Då kanske jobbet som SI-mentor är något för dig.

Genom att arbeta som SI-mentor i grundkursen i företagsekonomi får du möjlighet till personlig utveckling genom att leda och hjälpa studentgrupper till bättre resultat i sina studier, samtidigt som du får en extrainkomst.

Du ska vara prestigelös och ha intresse för att hjälpa andra att nå sina mål och att nå bättre resultat. Du bör ha tålamod, integritet, pedagogisk förmåga och vara bra på att kommunicera med andra.

Krav: Du måste vara student vid EHL och ha en helt avklarad grundkurs i företagsekonomi och helst vara på minst termin 4 i din utbildning. Arbetet innebär ca 1 lektion per vecka samt handledning och förberedelser.

Du kan läsa mer om SI här.

Är du intresserad av att jobba som SI-mentor? Skicka in ditt CV och personliga brev till Pernilla Honoré. Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

KONTAKT

Du är välkommen att höra av dig med eventuella frågor antingen via epost: pernilla.honore@fek.lu.seeller på telefon 046-222 02 86.