Professor Lars Oxelheim ger Möllekonferensen för 16:e året i rad

Publicerad: 2014-05-20

Möllekonferensen European integration in Swedish economic research som ges av nätverket SNEE (Svenska Nätverket för Europaforskning

Möllekonferensen European integration in Swedish economic research som ges av nätverket SNEE (Svenska Nätverket för Europaforskning i Ekonomi) ges på Grand Hotel i Mölle den 20-23 maj. För 16:e året i rad samlas forskare inom ekonomi och finans från hela världen för att nätverka, utbyta forskningsresultat och lyssna på senaste rön inom finansforskning. Leder konferensen gör professor Lars Oxelheim, verksam på Företagsekonomiska institutionen. Oxelheim är grundare av SNEE och har sedan starten 1997 varit dess ordförande. Förutom professuren i Lund är Oxelheim verksam som professor i Norge och Kina och som forskare vid Institutet för näringslivsforskning i Stockholm.

Läs programmet för 2014 års konferens här.

Reportage om Lars Oxelheim i SvD Näringsliv den 21 maj 2014